Equinocci de Tardor

equinocci de tardorAvui, dia 23 de setembre, a les 10 hores i vint-i-un minuts (hora catalana), el Sol arribarà al signe de Balança, tot protagonitzant un nou Equinocci de Tardor.

I si els cels ens volen recordar que, per uns dies, les hores de llum i de foscor tindran la mateixa durada, això també voldrà dir que a nosaltres també ens arribarà el moment per anar a la recerca de l’equitat i l’equilibri, i fins i tot de la justícia, de la qual n’és un símbol la balança.

Enrere haurem deixat una primavera i un estiu que hauran estat, com sempre, una demostració clara de vida, llum i projecció exterior. Ara caldrà començar a pensar en mirar cap a dins i tenir en compte tota la projecció interior que això significa. I aquest canvi serà important, ja que l’equinocci representa una frontissa que ens obre la porta de la tardor i de l’hivern, estacions que sempre resulten més magres.

De moment, però, m’agrada fer referència a aquesta important efemèride del calendari que cal tenir en compte. Segur que els aires de Balança bufaran fort i ens portaran, des del seu esperit més pacífic i de consens, a discutir tot allò que ens porti a decidir millor, que si vacil·lar és una característica pròpia d’aquest signe és perquè sota aquesta influència tot es sospesa i es cataloga. Sapiguem-ho fer amb la força d’aquest equinocci que fa que l’any canviï de direcció.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s