La conjunció Sol-Mart

BLOG AVUI 26 DE JUNY DE 2015

La conjunció astral del Sol amb el planeta Mart fa dies que dura, exactament des del 7 de maig de 2015 i seguirà establerta al cel fins el 23 de juliol d’enguany. Hauran estat més de dos mesos de conjunció!

I això és molta teca. I molt de neguit. I molta energia sobrera. I davant d’aquesta circumstància ens hem d’organitzar, tot intentant canalitzar aquesta força de la manera més positiva.

Aquesta unió planetària es produeix un cop a l’any i acostuma a durar alguns dies, però, per aquesta ocasió, ha durat més del compte. I encara dura!

A la pràctica això significa que ha arribat el temps de decidir i de tallar el bacallà, i la veritat sigui dita no tots els dies estem davant d’aquesta disposició anímica. Aprofitem-ho!

Però, si resulta que no sabem cap a on dirigir-nos, estarem més irascibles i fins i tot tindrem ganes de batalla, que al cap i a la fi Mart és un guerrer, i el Sol, evidentment, és un astre molt poderós. La guerra estarà servida!

Si ho analitzem sota aquesta òptica, potser no ens estranyarà tant, els enfrontaments que s’han produït durant aquests dies, l’agressivitat d’uns i altres, i fins i tot les moltes batalles que han proliferat arreu. .

L’establiment del govern dels Ajuntaments s’ha produït sota aquest influx i això potser ens farà entendre molts dels aldarulls i dels combats que s’han produït en aquests àmbits, ja que precisament els dies 12, 13, 14, 15 de juny la conjunció d’aquests dos astres va ser exacte del tot.

Tenir totes aquestes dades ens ha de servir per intentar entendre el nostre moment i saber encarar-lo. Si fem guerra, que sigui per una bona causa i no per qualsevol motiu. Organitzem-nos segons el cel de cada jornada!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s