La dansa dels astres

LA DANSA DE MATISSEI

Com aquesta dansa del gran pintor, HenrI Matisse, que precisament simbolitza la dansa dels astres, serà important que nosaltres també ens adonem que el Sol, la Lluna i els planetes configuren una coreografia astral que pot donar molt de si. I si ens imaginem aquesta música còsmica de la qual ens va parlar Pitàgores, ens adonarem que cada trànsit astral -o moviment planetari– estarà ple de significat i voldrà omplir de contingut el nostre periple o itinerari vital.

I així en aquesta roda zodiacal en la qual circulen els astres, es conformarà fàcilment un entramat còsmic que ens vol indicar quin és el nostre camí i que ens vol fer de guia. A l’igual que les fites d’una carretera.

I si aquesta roda astral té, com totes les rodes, 360 graus, tindrem que:

180 graus és una oposició

120 graus un trígon

90 graus una quadratura

60 graus un sextil

De 0 a 10 graus d’orbe, una conjunció

Amb tots aquests traçats configurarem aquesta dansa estel·lar que ens donarà la pauta perquè puguem dansar  com si es tractés de seguir qualsevol composició musical.

Aquest blog us vol parlar també de tots aquests aspectes astrals. Per tal que soni aquesta música de les esferes i per tal que els nostres moviments siguin els més harmònics i els més escollits. Comença la funció! L’espectacle de l’univers és al nostre abast! La dansa ha començat!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s