L’astrologia profanada

CALZE

La paraula profanar, etimològicament parlant, prové del llatí profanare i significa fer malbé, treure del temple, embrutar. I és clar, la paraula professar, també del llatí profeso significa precisament tot el contrari.

I tot i que en aquest blog no hi trobareu especials referències religioses, si que vull que sapigueu que no m’interessa gens banalitzar l’astrologia i utilitzar-la a conveniència. A mi m’agrada fer de l’astrologia una cosa sagrada, ja que li tinc devoció. I malgrat tots els astròlegs puguem fer, si l’ocasió s’ho mereix, astrologia de cafè o fins i tot de basar, sobretot quan estem entre els nostres o quan estem relaxats, aquí no baixaré la guàrdia i no us oferiré qualsevol cosa.

El desgraciadament –Dime, Sagitario- i el gratuït –Sí, cariño- no el trobareu en aquestes pàgines. Amb tots els meus respectes. Però, amb tota la meva sinceritat. No me interessa fer de l’astrologia matèria profanada.

 

One thought on “L’astrologia profanada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s